Koken met Miljuschka
Video afspelen
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

Bereiding

Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de pompoen in blokjes, en breek de bloemkool in kleine roosjes en snijd de rode
    uien in partjes.
  3. Doe de pompoen,bloemkool en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover
    en bestrooi met takjes tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
  4. Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de kikkererwten toe. Meng alles goed door
    elkaar.
  6. Verdeel de Uniekaas Hollands Traybake gelijkmatig over de groenten en zet de
    ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Gerelateerde producten

Traybake Hollandse stijl
Traybake Hollandse stijl

Oer-Hollands lekker met de karakteristieke smaken van de Hollandse keuken: peterselie, foelie, wortel, gerookte paprika en witte peper.

Meer recepten

Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda
3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka