Koken met Miljuschka
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 400 g pompoen

  • 1 bloemkool, in roosjes gebroken

  • 2 rode uien

  • 1⁄2 bosje tijm

  • 1 blik kikkererwten van 400 g

  • 150 g Jong belegen rasp

  • 3 el olijfolie

  • Mix van Hollandse kruiden

  • Peper en zout

Bereiding

Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de pompoen in blokjes, en breek de bloemkool in kleine roosjes en snijd de rode
    uien in partjes.
  3. Doe de pompoen,bloemkool en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover
    en bestrooi met takjes tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
  4. Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de kikkererwten toe. Meng alles goed door
    elkaar.
  6. Verdeel de Uniekaas Geraspte kaas en de kruiden gelijkmatig over de groenten en zet de
    ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Gerelateerde producten

Rasp Jong Belegen
Rasp Jong Belegen

Meer recepten

Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda
Cheesy naanbrood
Cheesy naanbrood
Koken met Miljuschka
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Koken met Miljuschka