Koken met Miljuschka
Video afspelen
3x Wrappizza’s

Ingrediënten

  • 3 tortilla wraps

  • 1 a 2 gegrilde paprika’s in reepjes uit pot

  • 100 g crème fraîche

  • 175 g Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella of Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi

  • Tomatensaus

  • 100 g champignons, in plakjes

  • Olijfolie

  • Zout en peper

  • Verse basilicumblaadjes (optioneel)

  • Truffelolie (voor de Tartufo variant)

  • Plakjes chorizo

  • Verse rucola

  • Extra creme fraiche of pesto rosso

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Wrappizza Bianca:

    o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    o Beleg de wrap met paprika in reepjes.
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    o Haal uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.

  • Wrappizza Rosso:
    o Besmeer een torUlla wrap met een dun laagje tomatensaus.
    o Beleg de wrap met plakjes champignons.
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is. 

  • Wrappizza Tartufo:
    o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    o Leg dunne plakjes chorizo op de wrap
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    o Serveer met verse rucola en druppel wat truffelolie eroverheen
  • Haal de wrappizza's uit de oven en snijd ze in punten. Serveer direct.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella

Meer recepten

Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Creamy Easy pasta traybake
Creamy Easy pasta traybake
Koken met Miljuschka
Hard broodje met pompoenpitten, radijs, avocado en veldsla
Hard broodje met pompoenpitten, radijs, avocado en veldsla