Koken met Miljuschka
Video afspelen
3x Wrappizza’s

Ingrediënten

  • 3 tortilla wraps

  • 1 a 2 gegrilde paprika’s in reepjes uit pot

  • 100 g crème fraîche

  • 175 g Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella

  • Tomatensaus

  • 100 g champignons, in plakjes

  • Olijfolie

  • Zout en peper

  • Verse basilicumblaadjes (optioneel)

  • Truffelolie (voor de Tartufo variant)

  • Plakjes chorizo

  • Verse rucola

  • Extra creme fraiche of pesto rosso

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Wrappizza Bianca:

    o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    o Beleg de wrap met paprika in reepjes.
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    o Haal uit de oven en garneer met verse basilicumblaadjes.

  • Wrappizza Rosso:
    o Besmeer een torUlla wrap met een dun laagje tomatensaus.
    o Beleg de wrap met plakjes champignons.
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is. 

  • Wrappizza Tartufo:
    o Besmeer een tortilla wrap met een dun laagje crème fraîche.
    o Leg dunne plakjes chorizo op de wrap
    o Bestrooi met geraspte kaas.
    o Plaats de wrap op een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
    o Serveer met verse rucola en druppel wat truffelolie eroverheen
  • Haal de wrappizza's uit de oven en snijd ze in punten. Serveer direct.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella

Meer recepten

Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda
Borrelbrood
Borrelbrood
Koken met Miljuschka
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda