Koken met Miljuschka
Sneeuwpop pizza

Ingrediƫnten

  • 400 gr kant-en-klaar pizzadeeg ( rechthoek op een rol)
  • 200 gr passata
  • 250gr Uniekaas Pizzahagel XL Mozzarella
  • 3 stuks cherrytomaten
  • 3 zwarte olijven zonder pit
  • 1 reepje paprika
  • 1 stukje wortel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 C ( hetelucht 180 C)
  2. Rol het deeg uit en leg het, met het bakpapier eronder, op de bakplaat. Snijd er met een klein mesje de vorm van een sneeuwpop uit: drie bolletjes van klein naar groot, aan elkaar vast.
  3. Bestrijk het deeg met de tomatensaus. Verdeel er de kaas over. Leg de cherrytomaten in een rij op het middelste en onderste stuk van de sneeuwpop, als knopen. Maak in de kleinste cirkel een gezicht van de olijven als oogjes, een stukje wortel als neus en een reepje paprika als mond.
  4. Bak de pizza in 17-19 minuten gaar in het midden van de oven.

Eet smakelijk!

Meer recepten

Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas
Koken met Miljuschka
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa