Koken met Miljuschka
Ontbijtbagel

Ingrediënten

  • 2 plakken jong belegen Uniekaas
  • 2 eieren
  • 30 ml volle melk
  • 0,5 avocado
  • 1 bagel
  • 3 plakken ontbijtspek
  • 10 gr roomboter
  • Zout
  • Peper

Bereiding

  • Klop de eieren los met de melk. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de avocado in heel dunne plakken. Snijd de bagel open.
  • Bak het spek aan beide kanten krokant in een koekenpan zonder boter of olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • Verhit de boter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur en schenk het eimengsel erin. Roer heel even met een pannenlikker door het ei, maar stop met roeren voordat het gaat stollen.
  • Leg de bagel met de open kanten naar beneden op het ei. Bak tot de bovenkant bijna gestold is.
  • Draai met behulp van een grote spatel het ei met de bagel om. Vouw de uithangende stukken ei naar binnen en leg er de plakken kaas op. Leg het spek en de avocado op de kaas en vouw de bagel dicht.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Rasp Jong Belegen
Rasp Jong Belegen
Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Koken met Miljuschka
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie