Koken met Miljuschka
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 500 g mager rundergehakt
  • 1 ei
  • 1/2 kopje paneermeel
  • 500 g aardappelen, in blokjes
  • 400 g passata
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel suiker
  • 150 g Geraspte kaas met Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum

Bereiding

Bereidingstijd: 35 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en zorg voor een bakplaat met opstaande rand. 2. In een kom combineer je het gehakt, ei, paneermeel, zout en peper. Vorm hiervan gehaktballen en leg ze op de bakplaat.
  2. Meng de aardappelblokjes met olijfolie, zout en peper. Leg ze rondom de gehaktballen op de bakplaat.
  3. Giet de passata in een kom en voeg toe: knoflook, suiker, oregano, peper en zout.
  4. Giet bij de gehaktballen en aardappelen. Alles goed doorroeren.
  5. Bak de traybake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20 minuten, tot de gehaktballen gaar zijn
  6. Bestrooi het geheel met Uniekaas Geraspte kaas met Italiaanse kruiden en laat nog 5 minuten bakken
  7. Haal de traybake uit de oven en laat het kort afkoelen voordat je het serveert.

Gerelateerde producten

Rasp met kruiden Italiaanse stijl
Rasp met kruiden Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Meer recepten

Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Koken met Miljuschka
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten