Koken met Miljuschka
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 500 g mager rundergehakt
  • 1 ei
  • 1/2 kopje paneermeel
  • 500 g aardappelen, in blokjes
  • 400 g passata
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel suiker
  • 150 g Uniekaas geraspte kaas Jong Belegen 
  • Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum

Bereiding

Bereidingstijd: 35 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en zorg voor een bakplaat met opstaande rand. 2. In een kom combineer je het gehakt, ei, paneermeel, zout en peper. Vorm hiervan gehaktballen en leg ze op de bakplaat.
  2. Meng de aardappelblokjes met olijfolie, zout en peper. Leg ze rondom de gehaktballen op de bakplaat.
  3. Giet de passata in een kom en voeg toe: knoflook, suiker, oregano, peper en zout.
  4. Giet bij de gehaktballen en aardappelen. Alles goed doorroeren.
  5. Bak de traybake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20 minuten, tot de gehaktballen gaar zijn
  6. Bestrooi het geheel met Uniekaas Geraspte kaas en met de Italiaanse kruiden en laat nog 5 minuten bakken
  7. Haal de traybake uit de oven en laat het kort afkoelen voordat je het serveert.

Gerelateerde producten

Rasp Mild
Rasp Mild

Meer recepten

Kaasfondue met geraspte kaas en Italiaanse kruiden
Kaasfondue met geraspte kaas en Italiaanse kruiden
Koken met Miljuschka
Ontbijtbagel
Ontbijtbagel
Koken met Miljuschka
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten