Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten

Ingrediƫnten

  • Uniekaas stuk Jong
  • 4 kleine Turkse broodjes
  • 150 gram verse pesto
  • 90 gram parmaham
  • 4 Ć” 6 grote augurken
  • 3 takjes tijm

Bereiding

15 minuten inclusief oventijd

Rooster het krentenbrood in een broodrooster of koekenpan.
Besmeer het krentenbrood met boter.
Snijd met de kaasschaaf 4-6 plakken van Uniekaas stuk Oud.
Leg de plakken op het krentenbrood en smeer vervolgens op iedere snee wat stroop.
Strooi de rucola erover.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa