Koken met Miljuschka
Kerstboom kaasbrood

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rol het pizzadeeg uit en snijd het deeg kruislings in, zodat er vierkantjes ontstaan. Zorg ervoor dat je ongeveer 31 vierkantjes snijdt, zodat je hier straks een kerstboom van kunt maken.
  3. Verdeel de Pizzahagel Mozzarella over de vierkantjes en vouw ieder vierkantje dicht.
  4. Maak nu de kerstboom. De stam bestaat uit twee rijen van twee kaasbolletjes. Vervolgens ga je door naar de onderkant van de boom. Begin met 7 kaasbolletjes en bouw steeds met een kaasbolletje af en eindig met 1 als piek.
  5. Besmeer het deeg met een geklutst eitje voor een extra krokante buitenkant.
  6. Zet de kerstboom voor 18 minuten in de oven, totdat het mooi goudbruin is. Strooi de Uniekaas Traybake Italiaanse stijl erover en bak vervolgens nog 5 minuten af.

Gerelateerde producten

Traybake Italiaanse stijl
Traybake Italiaanse stijl

Heerlijk Italiaans genieten met de authentieke smaken van smaakvol Italië: tomaat, knoflook, oregano en tijm.

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella

Meer recepten

Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Clubsandwich met Jong belegen Uniekaas mayonaise, gerookte kip, ei, avocado, cherry tomaten en kiemgroenten
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda
Borrelbrood
Borrelbrood
Koken met Miljuschka