Koken met Miljuschka
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 300 g penne
  • 400 g broccoli
  • 250 ml room
  • 100 g pancetta (in blokjes)
  • 150 g  Jong belegen rasp
  • Italiaanse kruiden
  • Peper en zout

Bereiding

Benodigdheden: ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

  3. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze even heel kort voor. Een minuut of 5. 4.

  4. Snijd de pancetta in blokjes.

  5. Meng de penne, broccoli, room en pancetta in een ovenschaal.

  6. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.

  7. Bak de traybake gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  8. Halverwege omroeren.

  9. Haal de ovenschaal uit de oven en meng de ingrediënten even door elkaar.

  10. Verdeel de kaas en de Italiaanse kruiden gelijkmatig over de traybake.

  11. Zet de ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.


Gerelateerde producten

Rasp Jong Belegen
Rasp Jong Belegen

Meer recepten

Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Koken met Miljuschka
Borrelbrood
Borrelbrood
Koken met Miljuschka
Cheesy naanbrood
Cheesy naanbrood
Koken met Miljuschka