Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa

Ingrediënten

  • 1 plak Uniekaas jong per cracker
  • 8 volkoren crackers
  • 150 gram zoete aardappel hummus
  • 1 ui
  • 150 gram spinazie
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • Peper en zout

Bereiding

10 minuten

Snijd de ui (en knoflook) fijn. Verwarm de olijfolie in de pan en fruit de ui (en knoflook).
Voeg de spinazie toe en roerbak totdat deze geslonken is. Voeg wat peper en zout toe.
Besmeer de cracker met de zoete aardappel hummus en leg de spinazie erop.
Maak af met een plakje Uniekaas en wat alfalfa.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong
Jong

Meer recepten

Borrelbrood
Borrelbrood
Koken met Miljuschka
Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Koken met Miljuschka
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Koken met Miljuschka