Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa

Ingrediƫnten

  • 1 plak Uniekaas jong per cracker
  • 8 volkoren crackers
  • 150 gram zoete aardappel hummus
  • 1 ui
  • 150 gram spinazie
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • Peper en zout

Bereiding

10 minuten

Snijd de ui (en knoflook) fijn. Verwarm de olijfolie in de pan en fruit de ui (en knoflook).
Voeg de spinazie toe en roerbak totdat deze geslonken is. Voeg wat peper en zout toe.
Besmeer de cracker met de zoete aardappel hummus en leg de spinazie erop.
Maak af met een plakje Uniekaas en wat alfalfa.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong
Jong

Meer recepten

Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda
Pasta pesto salade
Pasta pesto salade
Koken met Miljuschka
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda