Koken met Miljuschka
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas

Ingrediënten

Ik bel dol op kaas, maar dan ook echt dol! Of het nu oude of jonge kaas is, het is mijn standaard broodbeleg. Vaak kiezen we alleen voor een boterham met een beetje boter en een plak kaas, maar deze keer pak ik echt lekker uit. De lunch is een feestje met deze heerlijke smörrebröd variaties met garnalen, ei en kaas of kaas, aardappel en asperges.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

AVG traybake met kaas
AVG traybake met kaas
Koken met Miljuschka
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Cheesy Bolognese gehaktballen traybake
Koken met Miljuschka