Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Traybake

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de bodem van de fonduepan in met het teentje knoflook.
  2. Doe de wijn in de pan en breng aan de kook, doe het citroensap erbij.
  3. Voeg de Uniekaas Pizza Hagel Mozzarella toe aan een fonduepan. Voeg vervolgens ook de geraspte Uniekaas Belegen toe aan de fonduepan. Blijf voortdurend roeren.
  4. Los de maïzena op in een klein schaaltje met een beetje wijn en roer tot een glad papje zonder klonten. Roer dit papje door de kaas.
  5. Breng de kaasfondue op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Voeg naar smaak een handje Uniekaas Traybake Hollandse Stijl toe.
  7. Serveer de kaasfondue met lekker stokbrood, groentesticks en crackers.

Gerelateerde producten

Traybake Hollandse stijl
Traybake Hollandse stijl

Oer-Hollands lekker met de karakteristieke smaken van de Hollandse keuken: peterselie, foelie, wortel, gerookte paprika en witte peper.

Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella
Belegen
Belegen

Meer recepten

Kerstboom kaasbrood
Kerstboom kaasbrood
Koken met Miljuschka
3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda