Miljuschka
Uniekaas traybake romige toscaanse pasta met zalm

Ingrediënten

  • 300 g zalmfilets
  • 140 g spaghetti
  • 20 g boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 80 g zongedroogde tomaten
  • 100 g room (of crème fraîche gebruiken)
  • 400 g spinazie
  • 150g Uniekaas Traybake Italiaanse stijl

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de zalm, spaghetti, boter, groentebouillon, room, knoflook, ui, zongedroogde tomaten en spinazie in een ovenschaal.
  3. Meng alle ingrediënten voorzichtig in de ovenschaal.
  4. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 minuten.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en mix de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
  6. Verdeel een laag kaas over de bovenkant van de traybake.
  7. Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog 5 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.

Gerelateerde producten

Traybake Italiaanse stijl
Traybake Italiaanse stijl

Meer recepten

Smörrebröd met garnalen en ei
Smörrebröd met garnalen en ei
Miljuschka
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie