Miljuschka
Uniekaas traybake romige toscaanse pasta met zalm

Ingrediënten

  • 300 g zalmfilets
  • 140 g spaghetti
  • 20 g boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 80 g zongedroogde tomaten
  • 100 g room (of crème fraîche gebruiken)
  • 400 g spinazie
  • 150g Uniekaas Traybake Italiaanse stijl

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de zalm, spaghetti, boter, groentebouillon, room, knoflook, ui, zongedroogde tomaten en spinazie in een ovenschaal.
  3. Meng alle ingrediënten voorzichtig in de ovenschaal.
  4. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 minuten.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en mix de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
  6. Verdeel een laag kaas over de bovenkant van de traybake.
  7. Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog 5 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.

Gerelateerde producten

Rasp Jong Belegen
Rasp Jong Belegen

Meer recepten

Cheesy naanbrood
Cheesy naanbrood
Miljuschka
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Brioche broodje met gekaramelliseerde zoete rode Balsamico uien en jong belegen Uniekaas
Broodjes van Linda