Miljuschka
Sinterklaas stafjes

Ingrediënten

  • 1 rol koelvers bladerdeeg
  • 1 ei
  • 100 gram Uniekaas belegen stuk
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder

Bereiding

  • Verwarm de oven op 200°C.
  • Leg het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkblad.
  • Bestrijk het deeg licht met losgeklopt ei. Meng in een kommetje de geraspte kaas met paprikapoeder en uienpoeder. Strooi dit over het bladerdeeg en druk aan.
  • Snijd het deeg in repen en draai elk reepje in een twist door de uiteindes in tegengestelde richting te draaien. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en vorm er een staf van. Herhaal met alle repen.
  • Strooi de overgebleven kaas eroverheen en laat 5 minuten rusten.
  • Bak de stafjes in 15–18 minuten goudbruin en krokant

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Miljuschka
Uniekaas traybake avg’tje  (aardappelen, vlees, groenten)
Uniekaas traybake avg’tje (aardappelen, vlees, groenten)
Miljuschka
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda