Miljuschka
Kerstboom kaasbrood

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rol het pizzadeeg uit en snijd het deeg kruislings in, zodat er vierkantjes ontstaan. Zorg ervoor dat je ongeveer 31 vierkantjes snijdt, zodat je hier straks een kerstboom van kunt maken.
  3. Verdeel de Pizzahagel Mozzarella over de vierkantjes en vouw ieder vierkantje dicht.
  4. Maak nu de kerstboom. De stam bestaat uit twee rijen van twee kaasbolletjes. Vervolgens ga je door naar de onderkant van de boom. Begin met 7 kaasbolletjes en bouw steeds met een kaasbolletje af en eindig met 1 als piek.
  5. Besmeer het deeg met een geklutst eitje voor een extra krokante buitenkant.
  6. Zet de kerstboom voor 18 minuten in de oven, totdat het mooi goudbruin is. Strooi de Uniekaas Traybake Italiaanse stijl erover en bak vervolgens nog 5 minuten af.

Gerelateerde producten

Traybake Italiaanse stijl
Traybake Italiaanse stijl
Pizza hagel Mozzarella
Pizza hagel Mozzarella

Meer recepten

Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Lunchwraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Miljuschka