Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de bodem van de fonduepan in met het teentje knoflook.
  2. Doe de wijn in de pan en breng aan de kook, doe het citroensap erbij.
  3. Voeg de Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi toe aan een fonduepan. Voeg vervolgens ook de geraspte Uniekaas Belegen toe aan de fonduepan. Blijf voortdurend roeren.
  4. Los de maïzena op in een klein schaaltje met een beetje wijn en roer tot een glad papje zonder klonten. Roer dit papje door de kaas.
  5. Breng de kaasfondue op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Voeg naar smaak een handje Uniekaas Geraspte kaas en wat  Italiaanse kruiden toe.
  7. Serveer de kaasfondue met lekker stokbrood, groentesticks en crackers.

Gerelateerde producten

Rasp Mild
Rasp Mild
Belegen
Belegen

Meer recepten

AVG traybake met kaas
AVG traybake met kaas
Koken met Miljuschka
Borrelbrood
Borrelbrood
Koken met Miljuschka
Dubbele cheeseburger van de BBQ
Dubbele cheeseburger van de BBQ
Koken met Miljuschka