Koken met Miljuschka
Kaasfondue met Pizzahagel en Geraspte kaas met italiaanse kruiden

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de bodem van de fonduepan in met het teentje knoflook.
  2. Doe de wijn in de pan en breng aan de kook, doe het citroensap erbij.
  3. Voeg de Uniekaas Pizza Hagel Quattro Formaggi toe aan een fonduepan. Voeg vervolgens ook de geraspte Uniekaas Belegen toe aan de fonduepan. Blijf voortdurend roeren.
  4. Los de maïzena op in een klein schaaltje met een beetje wijn en roer tot een glad papje zonder klonten. Roer dit papje door de kaas.
  5. Breng de kaasfondue op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Voeg naar smaak een handje Uniekaas Geraspte kaas en wat  Italiaanse kruiden toe.
  7. Serveer de kaasfondue met lekker stokbrood, groentesticks en crackers.

Gerelateerde producten

Pizza hagel Quattro Formaggi
Pizza hagel Quattro Formaggi

Strooi er vrolijk op los met deze heerlijke grote kaashagels. Een echte smaakmaker voor al je pizza's!

Rasp Jong Belegen
Rasp Jong Belegen
Belegen
Belegen

Meer recepten

Pasta pesto salade
Pasta pesto salade
Koken met Miljuschka
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Koken met Miljuschka
Cheeseburger met patat wafels
Cheeseburger met patat wafels
Koken met Miljuschka