Koken met Miljuschka
Borrelbrood

Ingrediënten

  • 1 rond brood ongesneden
  • 1 blok jong belegen Uniekaas in stukjes gesneden
  • 100 gram tomaten tapenade
  • 1 handje basilicum

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het brood ongeveer 2 cm horizontaal en daarna verticaal aan. Er ontstaan vierkantjes in je brood.
  3. Verdeel de kaas en de tapenade tussen de vierkantjes en bak het brood 15 minuten (tot de kaas gesmolten is).
  4. Serveer met de basilicum eroverheen.

De borrelplank is niet meer weg te denken bij een gezellig avondje, maar wat dacht je van een borrelbrood? In plaats van brood met smeersels, maak je een gevuld brood met daarin tomaten tapenade en een heleboel kaas. Glas wijn erbij en genieten geblazen.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Broccoli, pancetta, kaas, pasta traybake
Koken met Miljuschka
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Focaccia met harissa, gegrilde tomaat & belegen kaas
Broodjes van Linda
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas