Miljuschka
Nacho's met kaas

Ingrediënten

  • 2 zakken tortillachips
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 groene peper gesnipperd
  • 4 vleestomaten in blokjes
  • 3 tenen knoflook geraspt
  • 500 gr rundergehakt
  • 1 el gerookt paprikapoeder
  • 2 el komijnpoeder
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 350 gr Uniekaas jong belegen geraspt
  • handje koriander
  • 1 rode peper fijngesneden
  • 4 el guacamole
  • 4 el zure room

Bereiding

  1. Doe het gehakt, de ui, knoflook, groene peper en tomaten in de pan en bak dit even aan.
  2. Doe de kruiden bij het gehakt-groentenmengsel.
  3. Leg de nachos op een ovenschaal, doe het gehaktmengsel erbovenop en maak af met de geraspte jong belegen Uniekaas.
  4. Doe de nachos’s 20 tot 25 in de oven op 190 graden.
  5. Maak de nacho’s af met zure room, guacamole, verse koriander en rode peper.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Romige pasta pesto salade met uniekaas big flakes
Romige pasta pesto salade met uniekaas big flakes
Miljuschka
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Miljuschka