Miljuschka
Nacho's met kaas

Ingrediënten

  • 2 zakken tortillachips
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 groene peper gesnipperd
  • 4 vleestomaten in blokjes
  • 3 tenen knoflook geraspt
  • 500 gr rundergehakt
  • 1 el gerookt paprikapoeder
  • 2 el komijnpoeder
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 350 gr Uniekaas jong belegen geraspt
  • handje koriander
  • 1 rode peper fijngesneden
  • 4 el guacamole
  • 4 el zure room

Bereiding

  1. Doe het gehakt, de ui, knoflook, groene peper en tomaten in de pan en bak dit even aan.
  2. Doe de kruiden bij het gehakt-groentenmengsel.
  3. Leg de nachos op een ovenschaal, doe het gehaktmengsel erbovenop en maak af met de geraspte jong belegen Uniekaas.
  4. Doe de nachos’s 20 tot 25 in de oven op 190 graden.
  5. Maak de nacho’s af met zure room, guacamole, verse koriander en rode peper.

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Miljuschka
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten
Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten