Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten

Ingrediënten

Bereiding

15 minuten inclusief oventijd

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook uit en meng met de olijfolie. Snijd de ciabatta in plakken en smeer in met de knoflookolie. Leg de sneetjes op de bakplaat en rooster het brood in ongeveer 5-10 minuten in een voorverwarmde oven. Keer ze halverwege om.
Verwarm wat olijfolie in de pan en roerbak de pecannoten. Blus na 2 minuten af met wat honing en roer goed door. Snijd de vijgen in plakken en rasp de kaas. Beleg de crostini’s met de verse vijgen, kaas en pecannoten.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda
Cheesy naanbrood
Cheesy naanbrood
Miljuschka
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Vegetarische uniekaas traybake met pompoen, spruitjes en linzen
Miljuschka