English Deuthch France
U bent hier: home >> Over Uniekaas >> Werken bij Uniekaas

Werken bij Uniekaas

Werken bij Uniekaas

Direct en ongecompliceerd
Uniekaas is een bedrijf waar directheid en duidelijkheid centraal staan, een bedrijf waarmee u alle kanten op kunt. Het is een bedrijf met functies variërend van productie tot commercieel en alles wat daartussenin zit. Onder de pagina "vacatures" ziet u alle vacatures bij UnieKaas op dit moment. Ziet u een leuke functie? Aarzel dan niet en reageer direct. Een vriendelijk verzoek om uw cv met uw brief of e-mailbericht mee te sturen.

Uniekaas als werkgever
Werken bij Uniekaas is werken in een bedrijf met een heldere visie en een open cultuur, die gericht is op proactief handelen. Het bedrijf kent een zogenaamde platte organisatie, waarin de interne bedrijfsstructuur op korte lijnen rust. Daardoor is er veel contact tussen werknemers onderling en kunnen beslissingen snel worden genomen. Bovendien beschikken werknemers over een hoge mate van autonomie; functies en werkzaamheden moeten naar eigen inzicht ingevuld worden, want bij Uniekaas is iedere werknemer ondernemer. Het is deze combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid die Uniekaas tot een unieke en interessante werkgever maakt.

De cultuur van Uniekaas is recht door zee, no-nonsense en wordt gekenmerkt door focus, proactiviteit en resultaatgericht samenwerken. Deze cultuur heeft duidelijk haar weerslag op de wijze waarop leiding wordt gegeven.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Uniekaas biedt elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om te groeien. Uniekaas voert een actief opleidingsbeleid en biedt opleidingsfaciliteiten op alle niveaus binnen het bedrijf. Hiermee wordt de doorstroming van medewerkers in het bedrijf gestimuleerd.

Uniekaas zoekt altijd goede gemotiveerde en flexibele productiemedewerkers. Heb je interesse? Neem dan contact op met Start People: https://startpeople.nl/vacature/productiemedewerker-fulltime-parttime-in-ploegen-(v625755)

Meer informatie?
Voor meer informatie over werken bij Uniekaas kunt u contact opnemen met:

Afdeling Personeelszaken
E-mail: personeelszaken@uniekaas.nl 

Uniekaas Holland B.V.
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel
Tel. 0416-288500

 

volg mij op Twitter volg mij op LinkedIn volg mij op GooglePlus volg mij op Hyves Volg ons op Pinterest