English Deuthch France
U bent hier: home >> Over Uniekaas >> Ons bedrijf

Ons bedrijf

Ons bedrijf

Uniekaas is een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. Het is een onafhankelijke, particuliere, sterk marketing-georiënteerde onderneming. Met haar jarenlange kennis en ervaring voert Uniekaas grote en bekende kaasmerken. Bovendien weet zij steeds weer vernieuwende producten te lanceren. Zo biedt Uniekaas meer dan voldoende keus voor alle kaasliefhebbers.

Uniekaas heeft verschillende merkkazen, die inmiddels een sterke positie in de markt hebben veroverd. Uniekaas levert kaasproducten aan klanten in binnen- en buitenland, en neemt daarbij de productie, rijping en verpakking voor haar rekening. De Uniekaas-producten vinden hun weg naar vele landen. Dit succes is vooral te danken aan aangepaste marketing voor de lokale markt.

De productie van de Uniekaas-producten vindt plaats in Kaatsheuvel. De verpakkingslijnen zijn in staat om 50.000 kaasverpakkingen per uur te produceren. Dankzij deze capaciteit kan Uniekaas dagelijks tienduizenden zuivelliefhebbers voorzien van kaas en andere producten.

Uniekaas is uitgegroeid tot een zuivelproducent die werkgelegenheid biedt aan meer dan 120 medewerkers in Nederland.

volg mij op Twitter volg mij op LinkedIn volg mij op GooglePlus volg mij op Hyves Volg ons op Pinterest