English Deuthch France
U bent hier: home >> Nieuws

Nieuws

Privacy (wet Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Uw privacy is belangrijk voor ons. Vanaf 25 mei 2018 volgen wij de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie.
Geplaatst op: 25 mei 2018

Uniekaas-fondue in De Fondue Fabriek

Uniekaas – het oudste Nederlandse kaasmerk – en De Fondue Fabriek hebben de handen ineen geslagen. Vanaf nu kun je kaasfonduen met échte Goudse kaas van Uniekaas in het nieuwe pop-up restaurant ‘De Fondue Fabriek’ in Gouda.
Geplaatst op: 21 november 2017

Uniekaas wordt onderdeel van DOC Dairy Partners B.V.

DOC Dairy Partners B.V, neemt het merk en de Nederlandse bedrijfsactiviteiten van Uniekaas over. Hieronder valt de complete rijpings-, verpakkings- en productiefaciliteit van het bedrijf in Kaatsheuvel.
Geplaatst op: 13 juli 2017

Superior Taste Award

Uniekaas heeft met EHG Extra Oud ook dit jaar weer drie sterren ontvangen tijdens de Superior Taste Award.
Geplaatst op: 08 september 2015

Uniekaas bij de TOP 16 van de wereld. Super Gold bij de World Cheese Award 2012

Supertrots, dat wij met onze Uniekaas kazen op de World Cheese Awards weer de nodige prijzen hebben mogen binnenhalen. Internationale erkenning vanuit de kaastop van de wereld dat Uniekaas echte lekkere kazen heeft.
Geplaatst op: 30 november 2012

Nederlands kaasmerk gaat samenwerking aan met Ik Hou Van Holland

Kaatsheuvel, 14 november 2012 – Wie denkt aan Nederland, denkt direct aan molens, tulpen en natuurlijk aan kaas. Het is dan ook niet toevallig, dat deze prachtige producten van eigen bodem regelmatig aan bod komen bij het populaire RTL4 programma.
Geplaatst op: 14 november 2012

Uniekaas sponsor van Ik hou van Holland op RTL 4

Uniekaas is sponsor van het televisieprogramma "Ik hou van Holland" op RTL 4. De billboarding zal vanaf 20 oktober 2012 te zien zijn, zo ook is Uniekaas te zien in de legendarische oudejaaruitzending.
Geplaatst op: 17 oktober 2012

Uniekaas Extra Oud wint 3e keer op rij Superior Taste Award

Uniekaas Extra Oud is voor de derde keer in de prijzen gevallen met een uitmuntende score van drie sterren en is hiermee opnieuw de gelukkige winnaar van de Superior Taste Award. De "iTQi Superior Taste Award" is een stempel van kwaliteit in smaak.
Geplaatst op: 12 juli 2012

Uniekaas ondertekent weidegang convenant

Groot verbond voor koe in de wei. Ruim vijftig partijen uit de voedselketen hebben de handen ineen geslagen om de koe in de wei te houden. Zij hebben vanmiddag op een melkveebedrijf in Weesp het Convenant Weidegang ondertekend.
Geplaatst op: 18 juni 2012

Uniekaas Belegen als beste uit de test van Kassa

Uniekaas Belegen Goudse kwam zaterdagavond als beste uit de test in het televisieprogramma Kassa. Vijf kaaskenners beoordeelden tien voorverpakte kazen en kozen Uniekaas als de beste.
Geplaatst op: 12 maart 2011
volg mij op Twitter volg mij op LinkedIn volg mij op GooglePlus volg mij op Hyves Volg ons op Pinterest