English Deuthch France
U bent hier: home >> merken >> overname doc

Overname DOC

Wij Hollanders zijn er dol op: geraspte kaas voor het perfecte krokante jasje op de ovenschotel of een lekker (kaas)sausje over de groenten.  
 
Uniekaas is niet voor niets het oudste Nederlandse kaasmerk en kent onze Hollandse gewoonten bij uitstek. Daarom heeft Uniekaas een nieuwe, unieke kaasrasp ontwikkeld om het koken nog makkelijker te maken. Met de Hollandse kruidenrasp combineren we smaakvolle jonge kaas met dragon, een rood uitje en een uitgebalanceerde mix van Hollandse kruiden. Zo geef je in een handomdraai een unieke twist aan de lekkerste Hollandse kost. 
 
Hollandse kruiden rasp recepten
Om je te inspireren zijn we zelf de keuken ingedoken voor de meest smaakvolle recepten. Wat dacht je van een frisse couscoussalade met geroosterde groenten? Of een zomers stamppotje van snijbonen, walnoot en chorizo? Bekijk hier de recepten en creëer de lekkerste gerechten, rijkelijk bestrooid met onze Hollandse kruiden rasp.

DOC Dairy Partners B.V, neemt het merk en de Nederlandse bedrijfsactiviteiten van Uniekaas over. Hieronder valt de complete rijpings-, verpakkings- en productiefaciliteit van het bedrijf in Kaatsheuvel. Deze overname is een logische volgende stap in de strategie van DOC Dairy Partners om uit te breiden in Europese groeimarkten.

Hiermee beschikt het bedrijf over een volledige productieketen waardoor de onderneming volwaardig kan concurreren met andere kaasproducenten. Dit komt het assortiment op de Nederlandse kaasmarkt ten goede. Financiële details over de transactie worden niet bekend gemaakt.

Bepaalde onderdelen van Uniekaas maken geen deel uit van de transactie. Deze gaan verder onder de naam Best Cheese Holland. Best Cheese Holland zal, naast de Nederlandse markt, zich richten op de internationale markt, in het bijzonder de Verenigde Staten en Zuidoost Azië.

Meer weten? Lees hier het volledige nieuwsbericht over de overname.

overname doc

volg mij op Twitter volg mij op LinkedIn volg mij op GooglePlus volg mij op Hyves Volg ons op Pinterest