English Deuthch France
U bent hier: home >> merken >> parrano

Parrano

Proef de smaak van het goede leven! Of, zoals de Italianen zo mooi zeggen: ‘la dolce vita’. Gezellig samenzijn met vrienden, nippen aan een goed glas wijn, genieten van een goede maaltijd én natuurlijk van de smaak van Parrano.

Parrano proeven, is proeven van het goede leven. Deze unieke kaas zit vol passie en Italiaans temperament. Parrano is tot in de perfectie gerijpt. Daardoor smaakt de kaas ietsje zoet, een tikje nootachtig en toch lekker pikant. Dat maakt Parrano tot hét ingrediënt voor een overheerlijke maaltijd. Lekker door pasta’s, pizza’s, salades en ovenschotels. Met Parrano kun je alle kanten op. En maak je, net zoals de Italianen, van elke dag een dag vol passie!

De prachtige sfeer en gezelligheid van een echte Italiaanse familie. Het is een mentaliteit die ook de Nederlanders enorm aanspreekt en die hoe langer hoe meer is terug te vinden in de eigen Hollandse keuken!

Parrano Rasp en Parrano Snippers.

Kijk voor heerlijke recepten met Parrano op "recepten". Heerlijk in salades en pasta. Maar heeft u ook gedacht aan de carpaccio.

Parrano Strooikaas 200gr en 80gr

Een mooie bus voor op tafel met echte Parrano strooikaas. Gemakkelijk als extra voor over de pasta.