English Deuthch France
U bent hier: home >> merken >> hollandse rasp kruiden

Hollandse rasp kruiden

De verfijnde mix van Goudse kaas en een uitgebalanceerde kruidenmelange geven een smakelijke twist aan ieder gerecht. Kies uit twee varianten: Hollandse mix met dragon en rode ui, of met citroen en dille. Zo verrijk je ieder groente- of visgerecht (letterlijk) in één handomdraai. Heel verrassend, heel verfrissend!

De  Nederlandse consument gebruikt vaak geraspte kaas of een (kaas) sausje over de groenten. Ook gratineert de Nederlandse consument veel. De kaas en de kruiden worden altijd separaat toegevoegd. 

Uniekaas is niet voor niets Nederland´s oudste kaasmerk en kent de Nederlandse gewoonten bij uitstek. Daarom heeft Uniekaas nu 2 nieuwe, unieke kaasraspen ontwikkeld om het de consument nog makkelijker te maken.

Uniekaas Hollandse Gerechtenraspen zijn gemaakt van de smaakvolle  jong belegen Uniekaas kaas. Er is een geraspte kaas speciaal voor over de Hollandse stamppot, met Hollandse kruidenmix, dragon en een rood uitje.

Uniekaas Geraspte kaas dille & citroen
Deze variant met dille en citroen is speciaal ontwikkeld om elke groente/ en visschotel een extra lekkere laag te geven. 

Uniekaas Geraspte kaas dragon & rode ui
Deze variant met Hollandse kruidenmix, dragon en een rood uitje geeft een unieke twist aan de Hollandse kost.
Met Uniekaas Hollandse Gerechtenraspen maak je in een handomdraai elk gerecht uniek en onweerstaanbaar lekker!