English Deuthch France
U bent hier: home >> merken >> hollandse goudse

Hollandse Goudse

Echte Hollandse Goudsche is volgens originele receptuur bereid en op smaak geselecteerd door de kaasmeesters van Uniekaas. De kazen worden natuurgerijpt en hierbij wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Hoe langer de kazen rijpen, hoe rijker de smaak wordt. Hierdoor heeft Uniekaas Echte Hollandse Goudsche een pure, eerlijke en volle smaak. Doordat er geen kleurstoffen inzitten is de kaas iets lichter van kleur, maar bovenal zonder E-nummers!

UnieKaas Echte Hollandse Goudsche wordt vers van het mes verkocht in de leeftijden jong tot en met oud. Er is dus voor ieder wat wils. Daarnaast is er Echte Hollandse Goudsche komijn Jong Belegen..

 

Nieuw: Uniekaas Hollandse rasp met kruiden

De verfijnde mix van Goudse kaas en een uitgebalanceerde kruidenmelange geven een smakelijke twist aan ieder gerecht. Kies uit twee varianten: Hollandse mix met dragon en rode ui, of met citroen en dille. Zo verrijk je ieder groente- of visgerecht (letterlijk) in één handomdraai. Heel verrassend, heel verfrissend!

 

 

Uniekaas is meer dan alleen Echte Hollandse Goudsche
Uniekaas heeft verrassend veel verschillende producten. De meest populaire Nederlandse kaas is natuurlijk de Uniekaas Echte Hollandse Goudsche, een traditionele en natuurzuivere kaas. De kaas is vol van smaak en hij wordt in alle leeftijden gegeten. Voor de liefhebbers is er ook de overjarige en pittige extra overjarige kaas.

Nederlanders eten steeds bewuster.  Ook Uniekaas Geitenkaas, een puur natuurzuiver product, past goed in een verantwoord dieet. Maar Uniekaas gaat ook over de grenzen, met Parrano en BonAmi. Parrano is een Hollandse kaas met een pittig, Italiaans temperament. Uniekaas is continue bezig met innovaties, zowel op het gebied van producten als verpakkingen. Houd het kaasschap in de gaten!

Elke kaas van Uniekaas heeft een leven: hij begint jong en zacht van smaak, rijpt tot een vol karakter. Hoe kan de kaas uiteindelijk die verrukkelijke smaak krijgen?Tijdens de rijping verdampt geleidelijk een deel van het vocht, wordt de kaas steviger en krijgt het een hoger droge-stof-gehalte.Daarnaast zetten enzymen eiwitten om in smaak en geur. Dit geeft de specifieke smaak

Echte Hollandse Goudsche kaas Jong heeft een minimale rijpingsperiode van 4 weken. Deze jonge kaas smaakt zacht en romig, terwijl een oude kaas pikant van smaak is. Zo heeft elke kaas een andere smaakbeleving.